Politika kolačića Rollplast-a

Ova Politika kolačića ("Politika") opisuje šta su kolačići i kako se koriste na web sajtu rs.rollplast.com i svim proizvodima i uslugama vezanim za njega (zajedno nazvanim "Usluge"). Trebate da pročitate ovu Politiku da biste razumeli vrste kolačića koje koristimo, informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste. Takođe opisuje izbore koje imate u vezi sa prihvaćanjem ili odbijanjem korišćenja kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, skladištimo i štitimo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Šta su kolačići?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru ili drugim uređajima kada posećujete web sajtove. Široko se koriste da zapamte vas i vaše preferencije, ili za jednu posetu (kroz "sesione kolačiće") ili za više ponovljenih poseta (kroz "trajane kolačiće").

Vrste kolačića koje koristimo:

  • Neophodni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje web sajta i usluga. Oni nam omogućavaju da vas identifikujemo, autentifikujemo i da vam pružimo pristup sadržaju.
  • Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići nam omogućavaju da personalizujemo vaše iskustvo na web sajtu i uslugama. Oni pamte vaše preferencije, kao što su jezik, lokacija i druge postavke.
  • Analitički kolačići: Ovi kolačići nam pomažu da prikupimo podatke o tome kako koristite web sajt i usluge. Ove informacije se koriste za poboljšanje naše ponude i za bolje razumevanje potreba naših korisnika.
  • Oglasni kolačići: Ovi kolačići se koriste za prikazivanje reklama koje su relevantnije za vas. Takođe se mogu koristiti za praćenje efikasnosti oglasnih kampanja.

Vaše opcije za kolačiće:

Možete da izaberete da li ćete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Takođe možete da promenite postavke svog brauzera da biste izbrisali kolačiće koji su već postavljeni.

Promene i dopune:

Zadržavamo pravo da menjamo ovu Politiku u bilo kom trenutku. Ažurirana verzija ove Politike stupa na snagu odmah po objavljivanju na web sajtu.

Prihvaćanje ove politike:

Pristupom i korišćenjem web sajta i usluga, slažete se da budete vezani ovom Politikom.

Datum ažuriranja: 07-02-2024

Kontaktirajte nas:

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili žalbi u vezi sa ovom Politikom ili korišćenjem kolačića, slobodno nas kontaktirajte.

Informacije za kontakt:

  • Email: info@rollplast.com
  • Adresa: Imperator Konstantin Veliki 19, Kostinbrod, Bugarska