BOGAT ASORTIMAN BOJA

BOGAT ASORTIMAN BOJA

Drveni prozori mogu se lako obojiti u željenoj boji! Teknosovi lakovi ,koje koristimo, imaju veliki asortiman boja (RAL), sa visokom izdržljivošću u unutrašnjim i spoljnim uslovima. Drveni prozori se lako ugrađuju i dugotrajni su. Uz dobro održavanje, njihov životni vek  je neograničen.

ENERGETSKA EFIKASNOST

ENERGETSKA EFIKASNOST

Da li znate da je gubitak toplote kroz prozore preko 40%? Zato je mnogo važno da izaberete profil  koji je prilagodljiv i čuva toplotu unutra zimi, a leti čini vaš dom hladnijim. Energetska efektivnost zavisi od profila, termopana i vrste distancione lajsne. Pošaljite upit i naši specijalisti će odgovoriti konsultavijom!

 

ZVUČNA I TOPLOTNA IZOLACIJA

ZVUČNA I TOPLOTNA IZOLACIJA

Da bi ste osigurali komfor u kući i kancelariji mnogo je važno da posvetite dovoljno pažnje kod izbora prozora na faktore kao što su zvučna I toplotna izolacija. Buka je jedan od najpotcenjenijih faktora koji utiču na naše zdravlje, a dobra toplotna izolacija će smanjiti suvišne račune za ogrevanje i rashlađivanje . Odgovarajući profil će osigurati da Vaš dom bude tih, spokojan, hladan leti i topao zimi.